top of page
DSC_5084.JPG

Praktisch

Parking.png

arking

U kan uw wagen als bezoeker op een betalende parking (5EUR per wagen per dag) in de buurt van het festival achterlaten.  Parking De Kaak en Oudaen worden hiervoor beschikbaar gesteld.

Parking P1aan het festival wordt gereserveerd voor chefs, artiesten en standhouders. Parking P2 biedt plaats aan alle partners van het evenement.

De organisatie verduidelijkt graag dat te betalen parkeergelden op andere locaties rond het evenement geen initiatief zijn van Wezel Culinair zelf.  Dit zijn initiatieven die geld innen voor eigen rekening.

Kaart 2023_wezel Culinair_P.jpg

Digitaal betalen & tickets

Weeze.jpg

Op het festivalterrein kan u aan de inkomkassa een gratis betaalkaart aanschaffen.  Hiermee kan u alle consumpties zowel bij standhouders als aan de bar, digitaal betalen. Er is geen mogelijkheid om het resterend saldo op uw kaart terugbetaald te zien. 

Buiten de bemande kassa en een centraal infopunt, werken we samen met Payconiq en kan u ieder moment via de QR-code uw betaalkaart opladen. Geen tijdverlies dus, u loopt zo het terrein op en geniet in recordtempo van al het lekkers wat Wezel Culinair te bieden heeft.

We begrijpen dat dit systeem wellicht voor een ieder even wennen is, maar hopen ook dat we met z’n allen het (betaal)gemak, de service, snelheid & veiligheid als prettig zullen ervaren.

Kinderstand

Ook komende editie voorziet de organisatie een kinderhoek waar onze jongste bezoekers zich kunnen amuseren.  In de grote bar wordt een een afgesloten ruimte voorzien van 50m² volledig gevuld met Lego- en Duplo-blokjes.  Een ideale formule; ouders drinken een drankje terwijl de kindjes mooie kastelen en fantasierijke structuren bouwen.  Wezel Culinair biedt deze kinderhoek gratis aan in samenwerking met Leensteentjes.be.

Social Media

Like onze Facebook-pagina www.facebook.com/WezelCulinair en tag iedere foto of bericht met #wezelculinair .  Of volg ons op Instagram www.instagram.com/wezelculinair onder @wezelculinair.

bottom of page