11.jpg

Praktisch

Parking.png

arking

De betalende parking (5EUR per wagen per dag) naast het festival wordt komende editie een aanzienlijk stuk groter.

De parking aan het festival biedt plaats aan 300 wagens en is bereikbaar via de Kaak (volg wegsignalisatie 'Parking'). 

De organisatie verduidelijkt graag dat te betalen parkeergelden op andere locaties rond het evenement geen initiatief zijn van Wezel Culinair zelf.  Dit zijn initiatieven die geld innen voor eigen rekening.

Digitaal betalen & tickets

Weeze.jpg

Inkom Parking Wezel Culinair - De Kaak 
(zie witte pijlen)

Volledig_Plan_2022.JPG

Op het festivalterrein kan u aan de centraal gelegen bemande kassa's een gratis betaalkaart aanschaffen.  Hiermee kan u alle consumpties zowel bij standhouders als aan de bar, digitaal betalen. We bieden de mogelijkheid om het resterend saldo op uw kaart tot 3 dagen na het evenement terugbetaald te zien.  

Buiten de bemande kassa's, werken we samen met Payconiq en kan u ieder moment via de QR-code uw betaalkaart opladen. Geen tijdverlies dus, u loopt zo het terrein op en geniet in recordtempo van al het lekkers wat Wezel Culinair te bieden heeft.

We begrijpen dat dit systeem wellicht voor een ieder even wennen is, maar hopen ook dat we met z’n allen het (betaal)gemak, de service, snelheid & veiligheid als prettig zullen ervaren.

Kinderstand

Ook komende editie voorziet de organisatie een kinderstand voor de tijdelijke opvang van kinderen tussen 3 jaar en 10 jaar.  Naast de grote bar wordt een overdekte en afgesloten ruimte opgesteld van 100m² met nog eens 100m² aan buitenspeelruimte.  Wezel Culinair biedt 3 springkastelen, een ballenbad, kindergrimme en zoveel meer aan voor 5EUR per kind.

Conform de GDPR-wetgeving worden de gegevens van de ouders opgeslagen tijdens het verblijf van het kind in de kinderstand. 

Covid Safe Ticket

Social Media

Like onze Facebook-pagina www.facebook.com/WezelCulinair en tag iedere foto of bericht met #wezelculinair .  Of volg ons op Instagram www.instagram.com/wezelculinair onder @wezelculinair.

De organisatie volgt de meest recente maatregelen van de Overheid (update 19/10/2021).  Tot op vandaag zullen alle bezoekers van Wezel Culinair gescand worden op hun CovidSafeTicket. Deze app kan U downloaden in de apple of android store: “CovidSafeBE”.  Alle bezoekers zullen in die app een geldige QR code + identiteitskaart moeten voorleggen.

U verkrijgt een geldige QR code wanneer:

* U volledig gevaccineerd bent + 14 dagen

* U in het bezit bent van een negatieve PCR test (< 48uur)

* U in het bezit bent van een Antigen Test (Apotheek) (< 24uur)

* U over anti lichamen beschikt

Er zullen geen sneltests aan de inkom afgenomen worden.  Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen CovidSafeTicket!

Een mondmasker is niet nodig, ook niet wanneer je rondwandelt, en er zijn geen afstandsregels.