Chef

Praktisch

Parking.png

arking

De betalende parking naast het festival wordt komende editie een aanzienlijk stuk groter.

De parking aan het festival biedt plaats aan 200 wagens en is bereikbaar via de Kaak (volg wegsignalisatie 'Parking INGANG'). 

De organisatie verduidelijkt graag dat te betalen parkeergelden op andere locaties rond het evenement geen initiatief zijn van Wezel Culinair zelf.  Dit zijn initiatieven die geld innen voor eigen rekening.

Inkom Parking Wezel Culinair - De Kaak 7
(zie groene pijl)

Pijl.JPG
Grondplan_2021.JPG
Parking_Letters.jpg
Parking_Letters.jpg

Champagnebar

Ontsnap even aan de culinaire drukte op WEZEL CULINAIR!  Welk culinair evenement droomt nu niet van een uitgebreide champagnebar?
Een prachtig aangeklede locatie waar u naar uw champagne-wenken bediend wordt.  Kiest u voor de klassieke 3 druiven of gaat u liever voor een blanc de noirs?  Of wenst u een millésime te degusteren?  Alles is mogelijk.

Covid Safe Ticket

De organisatie volgt de meest recente maatregelen van de Overheid (update 19/10/2021).  Tot op vandaag zullen alle bezoekers van Wezel Culinair gescand worden op hun CovidSafeTicket. Deze app kan U downloaden in de apple of android store: “CovidSafeBE”.  Alle bezoekers zullen in die app een geldige QR code + identiteitskaart moeten voorleggen.

U verkrijgt een geldige QR code wanneer:

* U volledig gevaccineerd bent + 14 dagen

* U in het bezit bent van een negatieve PCR test (< 48uur)

* U in het bezit bent van een Antigen Test (Apotheek) (< 24uur)

* U over anti lichamen beschikt

Er zullen geen sneltests aan de inkom afgenomen worden.  Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen CovidSafeTicket!

Een mondmasker is niet nodig, ook niet wanneer je rondwandelt, en er zijn geen afstandsregels.

Social Media

Like onze Facebook-pagina www.facebook.com/WezelCulinair en tag iedere foto of bericht met #wezelculinair .  Of volg ons op Instagram www.instagram.com/wezelculinair onder @wezelculinair.