Chef-kok op het werk

Standhouders

wezelculinair_background_Blanco.jpg

Wenst u met uw zaak deel te nemen aan editie 2022? U kan ons contacteren via info@wezelculinair.be of via het formulier onderaan de website.

118998334_4289444361130211_5419967806100
119054059_4289444377796876_5865447104836
119022258_4289444401130207_4750775730830
grondplan_2021.jpg

Iedere editie van Wezel Culinair zijn alle vertrouwde elementen aanwezig. Het hoofdingrediënt op het Wezel Culinair-menu is natuurlijk de topgastronomie.


Heel wat culinaire deelnemers tonen het beste van hun kunnen, en bieden het publiek ook de mogelijkheid dit te proeven tijdens het festival.

Het deelnemersveld bestaat mede uit culinaire toppers die al meerdere jaren hoog op de culinaire kaart staan,

zoals L’épicerie du Cirque, dEssensi (2020), Brasserie Bru (2018) en Kommilfoo, en daarnaast ook aanstormende culinaire talenten, zoals restaurant Hertebos en Brasserie Thijm.  Verder staat op het Wezel Culinair-menu nog een superfijne cocktailbar; een fantastisch mooi wijnassortiment en uiteraard zijn ook onze Belgische bieren sterk vertegenwoordigd.
 

Enkele trouwe gastronomische toppers: 

 

dEssensi - Het Gebaar - Kommilfoo -

L’épicerie du Cirque - Brasserie Bru - Zilte -

Nathan - Eat Things -Présence - Lobsterpot -

Casello - Les Années Folles - Lotier -

Brasserie Thijm - Hertebos - De Kleinen Bistro -

Kaasmeester Martens - Jones Foodbar - Sea Grill