top of page
Chef-kok op het werk

Standhouders

P1020864.JPG

Iedere editie van Wezel Culinair waren alle vertrouwde elementen aanwezig. Het hoofdingrediënt op het Wezel Culinair-menu is natuurlijk de topgastronomie.


Heel wat culinaire deelnemers gaven het beste van hun kunnen, en had het publiek ook de mogelijkheid dit te proeven tijdens het festival.

Het deelnemersveld bestond mede uit culinaire toppers die al meerdere jaren hoog op de culinaire kaart staan.

Verder stond op het Wezel Culinair-menu nog een superfijne cocktailbar, een fantastisch mooi wijnassortiment en uiteraard waren ook onze Belgische bieren sterk vertegenwoordigd.

Enkele gastronomische toppers van de voorbije edities: 

 

dEssensi - Het Gebaar - Kommilfoo - L’épicerie du Cirque - Zilte - Nathan - Eat Things - Boca - Présence - Lobsterpot - Mu Daeng - Casello - Lotier - Brasserie Thijm - Hertebos - Les Années Folles
Kaasmeester Martens - Jones Foodbar - Gastronello - Brabohoeve - Brasserie den Baron

Brasserie Bru - Yamas - Jeroen Depauw - Wim Ballieu - Dagny Ros - Vera Hans - Caseïne - O'Riad - The London - Fine Fleur - Oltre - Désirée - Le Grand Verre - The Lobsterman

bottom of page