top of page
Chef-kok op het werk

Standhouders

P1020864.JPG

Iedere editie van Wezel Culinair zijn alle vertrouwde elementen aanwezig. Het hoofdingrediënt op het Wezel Culinair-menu is natuurlijk de topgastronomie.


Heel wat culinaire deelnemers tonen het beste van hun kunnen, en bieden het publiek ook de mogelijkheid dit te proeven tijdens het festival.

Het deelnemersveld bestaat mede uit culinaire toppers die al meerdere jaren hoog op de culinaire kaart staan.

Verder staat op het Wezel Culinair-menu nog een superfijne cocktailbar, een fantastisch mooi wijnassortiment en uiteraard zijn ook onze Belgische bieren sterk vertegenwoordigd.

Enkele gastronomische toppers van de voorbije edities: 

 

dEssensi - Het Gebaar - Kommilfoo - L’épicerie du Cirque - Zilte - Nathan - Eat Things - Boca - Présence - Lobsterpot - Mu Daeng - Casello - Lotier - Brasserie Thijm - Hertebos - Les Années Folles
Kaasmeester Martens - Jones Foodbar - Gastronello - Brabohoeve - Brasserie den Baron

Brasserie Bru - Yamas - Jeroen Depauw - Wim Ballieu - Dagny Ros - Vera Hans - Caseïne - O'Riad

Gastronomie.png

Editie 2023 (meer info zeer binnenkort)

Lifestyle.png

Editie 2023 (meer info zeer binnenkort)

bottom of page