top of page
P1020768.JPG

Tickets & Info

De organisatie schenkt een deel van de opbrengst van de tickets/inkom aan het vzw Kinderkankerfonds. Men stelt als doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker, de verbetering van de sociale situatie van het betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

 

 

 

Tickets zijn online 24u/24u beschikbaar maar ook ter plaatse, aan de inkom. Het bedrag is hetzelfde, maar u vermijdt hierdoor misschien minder aangename wachttijden.  Wezel Culinair neemt deel aan het sociaal tarief van de UiT-PAS waarbij bijzondere doelgroepen 80 % korting krijgen.  Buiten de topgastronomie en pareltjes van streetfoodgerechtjes, kan u ook genieten van een modeshow, proeverijen en live muziek.

BESTEL HIER UW TICKETS

 

U gaat ook niet met lege handen naar huis!  ​Win een potten- en pannenset van Berghoff, u aangeboden door                                            of win enkele etentjes voor 2 personen bij één van de deelnemende restaurants.

​Voor kinderen tot 16 jaar, is de toegang gratis.

Keukenmakers.JPG
bottom of page